Vrijwilligers

Bij VTV kan je meedoen én meehelpen. Wil je ook jouw steentje bijdragen? En iets betekenen voor mensen met een beperking?  Wij zoeken regelmatig enthousiaste vrijwilligers voor de diverse groepsactiviteiten en voor onze Maatjes op Maat projecten in de regio Den Haag, Delft en Leiden. Of je nu wekelijks of maandelijks een paar uurtjes beschikbaar bent, er is altijd iets te vinden dat aansluit.

Groepsactiviteiten
VTV is altijd op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die willen meehelpen aan de organisatie of begeleiding van de groepsactiviteiten. Ervaring met de doelgroep is niet vereist. Een gezonde dosis enthousiasme en sympathie voor de doelgroep wel!

VTV Thuismaatjes
Vrijwilligers bij VTV Thuismaatjes (voorheen Vrijwillige Thuishulp/ VT) kunnen bekend zijn met kinderen of volwassenen met een beperking of hebben belangstelling voor deze doelgroep. Soms hebben vrijwilligers een opleiding in deze richting gevolgd. Anderen zijn ermee vertrouwd geraakt doordat ze een familielid of kennis met een beperking hebben. Ook zijn er vrijwilligers die deze ervaring nog niet hebben maar wel willen krijgen.

Tekst grootte
Contrast