Beweegcoach

Als je een beperking hebt is het soms lastig een geschikte sport of beweegactiviteit te vinden. Terwijl je misschien juist zo graag lekker wil bewegen om fit te blijven en in contact wil komen met anderen. De beweegcoach is er om je te ondersteunen, te begeleiden en te stimuleren.

De beweegcoach kijkt naar wat je leuk vindt en wat je kan en zoekt daar een passende sport of beweegactiviteit bij. Ook kijken we samen wat er nog meer nodig is om lekker te kunnen gaan sporten. Denk dan bijvoorbeeld aan vervoer of extra begeleiding bij een vereniging.

Voor wie?
De beweegcoach is voor iedereen met een verstandelijke, lichamelijke of zintuiglijke beperking,
een vorm van autisme of een chronische ziekte die op zoek is naar een passende sport of beweegactiviteit.

Werkgebied:
De beweegcoaches zijn werkzaam in: Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Vlaardingen, Maassluis en het Westland.

Hoe werkt het?
Je kunt je sportvraag telefonisch of via e-mail indienen. Vervolgens gaat de beweegcoach met je in gesprek en wordt gekeken naar je wensen, mogelijkheden en interesses. Daarna gaat de beweegcoach op zoek naar een sport of beweegactiviteit die goed bij je past. Als je dat prettig vindt, kan de beweegcoach de eerste keer ook met je mee. Ondersteuning door de beweegcoach is kosteloos.