Sportmaatjes

De VTV beweegcoach koppelt ook sportmaatjes.  Sporten of bewegen voor mensen met een beperking kan bij VTV Delft nu ook met een vrijwillig “sportmaatje”. De sportieve maatjesprojecten zijn bedoeld voor mensen die niet zo makkelijk zelfstandig aansluiten bij een sport- of beweegactiviteit. Of die wat langer de tijd nodig hebben om mee te kunnen doen met de groep. Een sportmaatje biedt dan uitkomst.

Op zoek naar een sportmaatje?
Wil jij ook gaan sporten en vind je het fijn om hier ondersteuning bij te krijgen? Woon je in Delft, Westland, Vlaardingen, Maassluis, Pijnacker of Nootdorp? Meld je dan nu aan voor een sportmaatje. Met een sportmaatje kun je bijvoorbeeld samen wandelen of fietsen of zelfs gaan fitnessen.

Sportmaatje worden?
Als sportmaatje help je iemand die een zetje in de rug nodig heeft om in beweging te komen. Dit kan al door één keer per maand samen te gaan sporten of een andere sportieve activiteit te ondernemen. Het is gezellig én je haalt er veel voldoening uit. Meld je nu aan en er wordt contact met je opgenomen om de mogelijkheden door te nemen.

Vragen of wil je je aanmelden? 
Klik hier!