Consulent Groepswerk
(tijdelijk)

Heb jij oog voor de samenleving en ben je toe aan een nieuwe uitdaging met veel afwisseling?
Voor de regio Den Haag zoeken wij:

1 Consulent Groepsactiviteiten zwangerschapsvervanging 22 uur per week van 15 juli tot 1 december 2021

Ons Hartsverhaal
“VTV vindt het belangrijk dat mensen met een beperking voor wie een sociaal netwerk en passende vrije tijdsbesteding niet vanzelfsprekend is, kunnen meedoen in de samenleving net als ieder ander. Door het aanbieden van vrije tijds activiteiten- en begeleiding kunnen mensen met een beperking elkaar ontmoeten, met elkaar sporten en activiteiten ondernemen die zij leuk vinden in een ontspannen sfeer. Zo bouwen zij een nieuw netwerk op, sluiten vriendschappen en worden zij gestimuleerd in hun sociale ontwikkeling. Met een laagdrempelige persoonlijke aanpak en deskundige begeleiding bieden wij een vrije tijds aanbod op maat in Den Haag, Delft en Leiden e.o. Daarnaast bieden wij mantelzorg ondersteuning thuis voor een kwetsbare groep mensen met een beperking en 1 op 1 begeleiding voor mensen waarvoor een groepsactiviteit nog niet haalbaar is”.

VTV regio Den Haag organiseert speciale en geïntegreerde activiteiten voor mensen met een beperking in groepsverband. Per week bezoeken vele deelnemers activiteiten die zowel in een vrijetijdscentrum als geïntegreerd in de wijk of in de regio worden aangeboden. De coördinatie hiervan is in handen van een klein team beroepskrachten, die de vele vrijwilligers begeleiden en ondersteunen. De activiteiten vinden plaats in de avonduren, in het weekend en in de zomervakantie.

De consulent groepsactiviteiten initieert groepsactiviteiten voor mensen met een beperking, streeft inclusie na, werft deelnemers en vrijwilligers, draagt zorg voor een goede sfeer binnen de activiteiten, vindt locaties, regelt financiën m.b.v. een fondsenwerver, verzorgt deskundigheidsbevordering voor de vrijwilligers, zet zich in om de vrijwilliger te begeleiden en te waarderen op verschillende manieren en maakt verbinding en werkt samen met verschillende partijen op het gebied van zorg, welzijn en speciaal onderwijs in het sociaal domein.

Heb jij oog voor de samenleving, ben je toe aan een nieuwe uitdaging en pas je in ons profiel? Dan ben jij misschien de juiste kandidaat die wij zoeken.

Persoonlijke skills voor beide functies: Je bent een enthousiaste duizendpoot die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je bent een teamplayer die goed zelfstandig kan werken. Je hebt plezier in organiseren, coördineren en het voeren van intake- en begeleidingsgesprekken. Je bent creatief in het zoeken van oplossingen voor de gevolgen van de Corona crisis. Je ziet kansen en creëert co-creaties met andere partijen en weet die ook te presenteren aan derden. Tot slot, je bent handig met Social media. Werkgebied Regio Den Haag, het kantoor is gehuisvest in stad Den Haag.

Wat vragen wij:
• HBO werk- en denkniveau; SPH, CMV, MWD, Social Work;
• Een echte proactieve ondernemer, die goed kan schakelen tussen verschillende taken;
• Ervaring en affiniteit met mensen met verschillende soorten beperkingen en gedrag, alsmede met het werken met vrijwilligers en het organiseren van activiteiten;
• Organisatietalent, open houding, communicatief ingesteld, zelfstandig, initiatiefrijk, netwerker, flexibel en een ondernemende instelling;
• In bezit is van rijbewijs B en auto, niet noodzakelijk.
Overige informatie Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens CAO Sociaal Werk. Afhankelijk van ervaring en opleiding bedraagt het bruto maandsalaris minimum € 2.712,– en maximum € 3.864,– bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 8). Een recente Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht voor aanvang van de functie.

Je sollicitatie
Je sollicitatiebrief met cv kun je, onder vermelding van vacature Zwangerschapsvervanging VTV sturen aan: a.overdevest@vtvzhn.nl. Brieven die na de sluitingsdatum worden ontvangen, worden niet meer in behandeling genomen. Gesprekken vinden plaats op korte termijn. Wij ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 12 mei.

Deze functie wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Ben je een interne kandidaat (op dit moment in loondienst bij MEE, MOOI, VOOR, Xtra, Xtraplus, of Zebra) vermeldt dan INTERN achter het vacaturenummer.

De welzijnsorganisaties MOOI, MEE ZHN, VTV ZHN, VÓÓR Welzijn, Zebra en Xtra-plus hebben hun krachten gebundeld in Xtra. Onze missie is een samenleving waarin iedereen meetelt en mee kan doen. Xtra is volop in beweging, mede als gevolg van de vele maatschappelijke ontwikkelingen, door de verschillende transities en de omvorming van de verzorgingsstaat naar de participatie-samenleving. Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vorming (VTV) Zuid-Holland Noord is samenwerkingspartner van MEE ZHN. Met VTV in haar geledingen wordt Xtra nog meer een basisvoorziening van waaruit een samenhangend en efficiënt antwoord kan worden gegeven.

Solliciteren?
Stuur je sollicitatiebrief met cv
aan: a.overdevest@vtvzhn.nl

Meer informatie?
Neem contact op met: