Vacature beweegcoach – 8 uur én vacature consulent vrijetijdsbesteding
16-20 uur.

Deze vacatures zijn te combineren tot 1 functie van 24-28 uur.

De Beweegcoach ondersteunt mensen met een beperking bij het vinden van een passende sport- of beweegactiviteit. Daarnaast organiseert en coördineert de Beweegcoach sport- en bewegingsaanbod voor mensen met een beperking en organiseert deskundigheidsbevordering (samen met sportaanbieders)  voor de trainers en vrijwilligers van sportaanbieders. Hiertoe onderhoudt de Beweegcoach  (externe) contacten met verschillende partners, zoals sportverenigingen en zorg- en welzijnsaanbieders. Je maakt deel uit van een team beweegcoaches.

De consulent groepsactiviteiten initieert groepsactiviteiten voor mensen met een beperking, streeft inclusie na, werft deelnemers en vrijwilligers,  draagt zorg voor een goede sfeer binnen de activiteiten, vindt locaties, regelt financiën samen met een fondsenwerver, verzorgt deskundigheidsbevordering voor de vrijwilligers, zet zich in om de vrijwilliger te begeleiden en te waarderen op verschillende manieren, maakt verbinding en werkt samen met verschillende partijen op het gebied van zorg, welzijn en speciaal onderwijs in het sociaal domein.

Werkgebied:  Den Haag, Rijswijk en Leidschendam -Voorburg. Kantoor is gehuisvest in Den Haag.

Wie zoeken wij?

Je bent een enthousiaste duizendpoot die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je bent een teamplayer die goed zelfstandig kan werken. Je hebt plezier in organiseren en coördineren. Je bent creatief in het zoeken van oplossingen voor de gevolgen van de Corona crisis. Je ziet kansen en creëert co-creaties  met andere partijen en weet die ook te presenteren aan derden.

Wat neem je mee?

  • HBO diploma, met de voorkeur voor een richting binnen de Academie Lichamelijke Opvoeding of Social Work.
  • Affiniteit met mensen met een beperking en sport & bewegen;
  • Een echte proactieve ondernemer, die goed kan schakelen tussen verschillende taken;
  • Ervaring met mensen met verschillende soorten beperkingen en gedrag, alsmede met het werken met vrijwilligers en het organiseren van activiteiten;
  • Snel de sociale kaart zich eigen kunnen maken;
  • Kunnen organiseren, open, communicatief, zelfstandig, initiatiefrijk, netwerker, flexibel en een ondernemende instelling;
  • Bij voorkeur een rijbewijs B en auto.

Wat wij bieden

  • Een uitdagende en afwisselende functie in een fijn team voor de duur van een jaar
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Sociaal Werk.
  • Afhankelijk van ervaring en opleiding bedraagt het bruto maandsalaris minimaal € 2.712 en maximum € 3.864 op basis van een 36-urige werkweek (schaal 8)

Een recente Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht voor aanvang van de functie.

Wil je solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel?  Leuk! Mail je CV en motivatiebrief naar a.overdevest@vtvzhn.nl vóór 28-2-2022.

Deze functie wordt intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

(Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs)

De welzijnsorganisaties MOOI, MEE ZHN, VTV ZHN, VÓÓR Welzijn, Zebra en Xtra-plus hebben hun krachten gebundeld in Xtra. Onze missie is een samenleving waarin iedereen meetelt en mee kan doen. Xtra is volop in beweging, mede als gevolg van de vele maatschappelijke ontwikkelingen, door de verschillende transities en de omvorming van de verzorgingsstaat naar de participatie-samenleving. Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vorming (VTV) Zuid-Holland Noord is samenwerkingspartner van MEE ZHN. Met VTV in haar geledingen wordt Xtra nog meer een basisvoorziening van waaruit een samenhangend en efficiënt antwoord kan worden gegeven.

Solliciteren?
Stuur je sollicitatiebrief met cv
aan: a.overdevest@vtvzhn.nl

Meer informatie

Neem voor nadere informatie contact op met Joeri Bouwmeester, beweegcoach VTV, 06-10754891, joeri.bouwmeester@vtvzhn.nl;

Sanne de Kluijver, consulent groepsactiviteiten, 06-4308 5395, s.dekluijver@vtvzhn.nl,

of Agnette Overdevest  manager VTV ZHN, 06-23005159,  a.overdevest@vtvzhn.nl