Jeu de boules Voorschoten

Voor onze nieuwe activiteit Jeu de Boules zoeken wij enthousiaste vrijwilligers! Op zondagmiddag (om de week) van 14.45-16:45 willen onze deelnemers graag een potje spelen, maar ze hebben daar begeleiding bij nodig. De deelnemers zijn 16 jaar en ouder en hebben een verstandelijke beperking en/of autisme.

We spelen jeu de boules bij Club de Petanque ‘De Six Prêt’. Dit ligt aan de B.S. van der Oyelaan 39 in Voorschoten. Om 14.45 uur ontvang je samen met een andere vrijwilliger de deelnemers, maximaal 12, en begeleid je ze naar de banen. Je speelt een gezellig potje jeu de boules en tussendoor kun je samen met de deelnemers een kopje koffie of thee drinken bij de Boschbloem. Rond 16.45 gaan de deelnemers weer naar huis met een glimlach op hun gezicht! Vind je het leuk om met mensen met een verstandelijke beperking iets te ondernemen? Ben je gezellig en enthousiast? Dan zoeken wij jou!

Wanneer?
Zondagmiddag van 14.45 tot 16.45 uur, om de week, startdatum nog niet bekend

Waar?
B.S. van der Oyelaan 39, Voorschoten

VTV helpt mensen met een beperking mee te doen in onze samenleving. Dankzij professionals én vele vrijwilligers bloeien deelnemers op, vergroten zij hun netwerk en worden zij zelfstandiger. Vrijwilligers maken meedoen mogelijk! Kom jij ons helpen? We bieden je leuke contacten, een onkostenvergoeding, begeleiding en deskundigheidsbevordering. Je bent van harte welkom bij VTV!

Meer weten of solliciteren?
Neem contact op met
VTV Leiden
06 2300 5159 of vtvleiden@vtvzhn.nl