Handwerkclub begeleider Leiden

Kun je breien, haken en vind je het leuk om samen met de deelnemers de leukste creaties te maken? Voor de donderdagavond Handwerkclub zijn wij op zoek naar 2 begeleidend vrijwilligers. De groep bestaat uit 10 deelnemers, die iedere week bij elkaar komen om onder begeleiding van gezellige Oudnederlandse muziek te handwerken. Als begeleidend vrijwilliger bedenk je handwerkwerkjes, bereid je deze voor en ben je verantwoordelijk voor de materialen.

Wat vragen wij?
Je hebt creatieve ideeën en houdt van gezelligheid. Je hebt affiniteit met onze doelgroep en/of een opleiding en werkervaring in het vakgebied. Je bent goed in het organiseren van verschillende taken en kunt goed communiceren op verschillende niveaus, met de andere vrijwilliger, deelnemers en consulent.

Wat krijg jij ervoor terug?
– Veel gezelligheid, nieuwe contacten en dankbaarheid
– Een introductiecursus, scholing en begeleiding vanuit VTV
– Een vrijwilligersvergoeding en reis- en onkostenvergoeding
– Een WA- en ongevallenverzekering op het tijdstip van het vrijwilligerswerk.

Wanneer?
Donderdag van 19.30-21.30 uur. (Graag een kwartier voor- en natijd aanwezig zijn)

Waar?
Gabriël Metzusstraat 4 in Leiden

NB Voor alle vrijwilligers vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. De kosten worden door VTV vergoed.

VTV helpt mensen met een beperking mee te doen in onze samenleving. Dankzij professionals én vele vrijwilligers bloeien deelnemers op, vergroten zij hun netwerk en worden zij zelfstandiger. Vrijwilligers maken meedoen mogelijk! Kom jij ons helpen? We bieden je leuke contacten, een onkostenvergoeding, begeleiding en deskundigheidsbevordering. Je bent van harte welkom bij VTV!

Meer weten of solliciteren?
Neem contact op met
VTV Leiden
071 523 0800 of vtvleiden@vtvzhn.nl