Kerststukjes voor en door VTV

Versier je huis met een mooi kerststukje van VTV of geef deze cadeau. In december maken onze deelnemers prachtige kerststukjes voor de verkoop. De opbrengst komt ten goede aan de VTV crowdfunding actie!

VTV biedt mensen met een beperking vrijetijdsactiviteiten in o.a. de regio Leiden. De subsidie van de gemeente Leiden is sinds kort weggevallen voor VTV. Om in de regio Leiden toch een breed aanbod aan activiteiten te kunnen blijven leveren, starten wij daarom in december een crowdfunding actie én verkopen wij kerststukjes. Deze kerststukjes worden speciaal door de deelnemers van VTV gemaakt.

Een kerststukje kost € 12,50 per stuk. Je kunt alleen vooraf jouw bestelling aan ons doorgeven. Op 15 december en 18 december ben je dan van harte welkom om tussen 19.15 en 20.15 uur jouw bestelling op te halen en te betalen aan de de Gabriel Metzustraat 4 in Leiden.

Bestel dus vóór 14 december 2020 jouw kerststukje!

Geldinzameling voor 2021
De opbrengst van de kerststukjes komt ten goede aan de crowdfunding actie. Deze is bedoeld voor de opstart van de groepsactiviteiten in 2021. Bijvoorbeeld voor het inhuren van ervaren vakkrachten voor streetdance en de aanschaf van diverse materialen voor de handwerk-, hobby- en timmerclubs. Daarnaast gaan we op zoek naar sponsors, zodat we duurzaam kunnen blijven aanbieden wat we in de afgelopen 60 jaar hebben opgebouwd. En hopelijk niemand hoeven teleur te stellen!