1x per maand helpen bij ons eetcafé?

Vind jij het leuk om een groep deelnemers te begeleiden tijdens ons eetcafé? Dan zoeken we jou! Je begeleidt de groep en helpt waar nodig. Dit doe je samen met andere vrijwilligers, en uiteraard eet je meteen gezellig met de groep mee. Koken hoeft niet, dat doen andere vrijwilligers.

Wanneer?
Het eetcafé is 1 keer in de twee weken op zondag van 16:30 – 20:00 uur. Je werkt samen met nog andere vrijwilligers op de groep, waardoor je maar 1x per maand de groep hoeft te begeleiden.

Waar?
VTV Delft, Prof. Krausstraat 71b, 2628 JR Delft

Wat vragen wij
Ervaring is niet vereist, een gezonde dosis enthousiasme, affiniteit en sympathie voor de doelgroep wel.

Wat krijg jij ervoor terug?

  • Veel gezelligheid, nieuwe contacten en dankbaarheid
  • Een introductiecursus, scholing en begeleiding vanuit VTV
  • Reis- en onkostenvergoeding
  • Een WA- en ongevallenverzekering op het tijdstip van het vrijwilligerswerk

VTV vraagt aan vrijwilligers om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren voordat gestart wordt met vrijwilligerswerk. Hier zijn geen kosten aan verbonden 

VTV helpt mensen met een beperking mee te doen in onze samenleving. Dankzij professionals én vele vrijwilligers bloeien deelnemers op, vergroten zij hun netwerk en worden zij zelfstandiger. Vrijwilligers maken meedoen mogelijk! Kom jij ons helpen? We bieden je leuke contacten, een onkostenvergoeding, begeleiding en deskundigheidsbevordering. Je bent van harte welkom bij VTV!

Meer weten of solliciteren?
Neem contact op met
VTV Delft – Ivy Kahlmann
06 106 610 71 of i.kahlmann@vtvzhn.nl