Doe mee met VTV Happy Stones

VTV gaat Happy! Wij willen in deze tijd voor veilige, vrolijke vrijetijdsbesteding zorgen. Maak daarom samen met jouw maatje of tijdens jouw groepsactiviteit een Happy Stone! Met Happy Stones maak je de wereld een klein beetje vrolijker en liever in deze ingewikkelde tijd.

  • Ga op zoek naar een mooie, gladde steen
  • Beschilder de steen met watervaste verf of met watervaste viltstiften. Zet op de achterkant de naam van onze website: wijzijnvtv.nl.
  • Is je steen klaar? Leg hem dan neer op een plek waar mensen hem kunnen vinden. Naast een tuinhekje, een lantaarnpaal, bij de ingang van het verpleeghuis, op de brievenbus, bij de speeltuin of zomaar bij iemands voordeur.
  • Je mag jouw steen ook inleveren bij VTV Den Haag. Bij genoeg animo verstoppen we de stenen op een later moment in het Zuiderpark.
  • De vinder van de steen zal zeker moeten glimlachen en zijn of haar dag zal meteen een beetje meer kleur krijgen. De vinder mag een poosje van de steen genieten en deze vervolgens weer zelf ergens neerleggen.
  • Happy Stones speurtocht in Heemtuin Delft vanaf 15 oktober! Voor de maatjeskoppels en deelnemers van VTV regio Delft starten we deze Happy Stones actie met een speurtocht naar voorbeelden van deze Happy Stones. Deze zijn vanaf 15 oktober te vinden in de Heemtuin bij de Papaver in Delft. Ga samen zoeken en laat je inspireren. Vind je een steen, dan mag je hem meenemen naar huis. Heb je onderweg bruikbare kiezels gevonden? Neem ze mee en maak zelf ook zo’n leuke Happy Stone.  Leuk als je ze dan in je thuisomgeving weer ergens neerlegt, waar iemand anders hem kan vinden en er plezier van kan hebben.

Zo starten we de herfst niet met zwervende blaadjes, maar met zwervende steentjes! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Petra van der Meer via p.vandermeer@vtvzhn.nl.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met
Petra van der Meer via:
p.vandermeer@vtvzhn.nl.