VTV besluit i.v.m. Coronavirus

Voorlopig geen activiteiten

Vanwege het coronavirus was VTV de afgelopen maanden genoodzaakt om alle activiteiten voor de groepsactiviteiten, Beweegcoach en Vrijwillige Thuishulp in Den Haag, Delft en Leiden tot 1 juni 2020 stop te zetten. Stapsgewijs worden de coronamaatregelen nu weer door de overheid verruimd. Voor de periode na 1 juni heeft VTV het volgende besloten:

• Tot de zomervakantie zijn er geen reguliere groepsactiviteiten. Het blijkt helaas niet haalbaar om per 1 juni voor een aantal weken de activiteiten weer op te starten. VTV hoopt haar deelnemers in september weer te mogen verwelkomen. Alle deelnemers ontvangen binnenkort een uitnodiging voor een speciale VTV-ontmoeting: een koffiemoment met spelletjes en gezellig bijpraten. Daarnaast zijn de VTV consulenten achter de schermen druk bezig met het zomervakantieprogramma met een reeks ‘coronaproof uitjes’. Uiteraard in kleine groepjes en op 1,5 meter afstand! Waar je aan mee kunt doen is afhankelijk van de richtlijnen die thuis of in de groepswoningen gehanteerd worden. Voor de deelnemers waarvoor het nog niet mogelijk is om op pad te gaan organiseert VTV (in overleg met de woning) een speciale activiteit op locatie of levert zij een leuk vakantie-doe-pakket.

Vrijwillige Thuishulp: de afspraken tussen hulpvragers, vrijwilliger en consulenten starten waar mogelijk weer op. Hierbij houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM, zoals het houden van 1,5 meter afstand.

• De afspraken van de Beweegcoach starten waar mogelijk weer op. Ook hier houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM, zoals het houden van 1,5 meter afstand.

• Voorlopig werken de meeste consulenten van VTV nog thuis. Zij zijn per telefoon of per  email te bereiken. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op.

Doe thuis mee
We mogen weer iets meer op pad. Maar waarschijnlijk blijven veel van jullie de komende tijd toch nog thuis. Doe daarom thuis (nog steeds) mee met VTV! Elke week plaatsen we een aantal leuke activiteiten op onze website, zodat jij én je huisgenoten het thuis gezellig hebben.