Coördinerend vrijwilliger Bowlingclub Leiden

Voor onze gezellige, drukbezochte bowlingactiviteit in Leiden zoeken wij een coördinerend vrijwilliger. Houd jij van gezelligheid en draag je graag bij aan het plezier van onze deelnemers? We horen graag van je.

Wat ga je doen?

Je bent voor, tijdens en na de activiteit verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de activiteit. Je bent het aanspreekpunt voor de vrijwilligers en de medewerkers van de bowling. Je bent de vliegende keep die in de gaten houdt dat de activiteit goed verloopt.

Wanneer?

Zondag (één keer in de twee weken) van 15.45 – 18.15 uur.

Waar?

Bowling Menken, Kenauweg 10 in Leiden

Wat neem jij mee?

  • Je bent een proactieve ondernemer die stevig in zijn/ haar schoenen staat en goed kan schakelen tussen verschillende taken
  • Je hebt ervaring en affiniteit met mensen met verschillende soorten beperkingen en gedrag, alsmede met het werken met vrijwilligers en het organiseren van activiteiten
  • Je hebt plezier in coördineren en communiceren.

Wat bieden wij?

  • Veel gezelligheid, nieuwe contacten en dankbaarheid
  • Een introductiecursus, scholing en begeleiding vanuit VTV
  • Een vrijwilligersvergoeding en reis- en onkostenvergoeding
  • Een WA- en ongevallenverzekering op het tijdstip van het vrijwilligerswerk

NB Voor alle vrijwilligers vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. De kosten worden door VTV vergoed.

VTV helpt mensen met een beperking mee te doen in onze samenleving. Dankzij professionals én vele vrijwilligers bloeien deelnemers op, vergroten zij hun netwerk en worden zij zelfstandiger. Vrijwilligers maken meedoen mogelijk! Kom jij ons helpen? We bieden je leuke contacten, een onkostenvergoeding, begeleiding en deskundigheidsbevordering. Je bent van harte welkom bij VTV!

Meer weten of solliciteren?
Neem contact op met
VTV Leiden
071 523 0800 of vtvleiden@vtvzhn.nl